III Ogólnokrajowa konferencja na temat śruty rzepakowej : „Śruta rzepakowa jako realna alternatywa dla importu śruty sojowej. Możliwości zwiększenia wykorzystania pasz rzepakowych w żywieniu drobiu oraz bydła mięsnego”,

Serdecznie zapraszamy do udziału w III Ogólnokrajowej konferencji na temat śruty rzepakowej pod hasłem: „Śruta rzepakowa jako realna alternatywa dla importu śruty sojowej. Możliwości zwiększenia wykorzystania pasz rzepakowych w żywieniu drobiu oraz bydła mięsnego”, która odbędzie się w dniu 19 listopada 2019 r. we Włoszakowicach (woj. wielkopolskie).

Polskie Stowarzyszenie Producentów Oleju tym razem we współpracy  z Wielkopolską Izbą Rolniczą, a także Krajowym Zrzeszeniem Producentów Rzepaku i Roślin Białkowych już po raz III organizuje konferencję promującą krajowe pasze rzepakowe. Tegoroczna edycja konferencji poświęcona będzie możliwościom zastąpienia modyfikowanej genetycznie śruty sojowej w żywieniu drobiu oraz bydła mięsnego i będzie mieć miejsce w Hotelu Toscania przy ul. Kurpińskiego 24, 64-140 Włoszakowice

 

Komentarze zablokowane